Vorige
Alle recepten
Volgende
Tussendoortjes
Pistache twits met So Vegan So Fine Pistachepasta
Pistache twits met So Vegan So Fine Pistachepasta
Aantal personen
-
+
Boodschappenlijst
Aan de slag!
Aan de slag!
Bereidingstijd
20-30 minuten
|
10 personen
Haal het bladerdeeg 5 min voor gebruik uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de So Vegan So Fine Pistachepasta in een hittebestendige kom.
Hak de Pistache noten.
Smeer de gesmolten So Vegan So Fine Pistachepasta op een vel bladerdeeg en strooi de gehakte Pistache pasta erop.
Leg het tweede vel bladerdeeg erop en druk deze zachtjes aan.
Snijd over de lengte 8-10 gelijke repen.
Twist het deeg en rol het op.
Plaats op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Smeer het in met plantaardige melk en strooi er nog wat Pistache noten erop.
Bak in een voorverwarmde oven 17-20 min bij 200 °C goudbruin.
Maak het af met wat poedersuiker en gesmolten So Vegan So Fine Pistachepasta.
Deel dit recept
Print recept