Diner

Romige cashew paddenstoel ramen

Wist je dat...
.. deze cashewnotenmix van All Day Nuts bewust bestaat uit hele én halve noten? Normaal gesproken worden de kleinere noten gezien als afval, super zonde! Om verspilling tegen te gaan en de inkomsten te optimaliseren voor boeren zit er een klein percentage halve noten in de mix.
Ontdek meer
Wist je dat...
.. deze cashewnotenmix van All Day Nuts bewust bestaat uit hele én halve noten? Normaal gesproken worden de kleinere noten gezien als afval, super zonde! Om verspilling tegen te gaan en de inkomsten te optimaliseren voor boeren zit er een klein percentage halve noten in de mix.
Ontdek meer

Romige cashew paddenstoel ramen

Deze romige cashew paddenstoel ramen met de cashewnoten van All Day Nuts is het vegan recept wat je wil proberen!
Aantal personen
-
+

Boodschappenlijst

Aan de slag!

Aan de slag!

Bereidingstijd
30 minuten
|
2 personen
  1. Week de cashewnoten 15 minuten in kokend water.
  2. Snipper de ui en bak deze in 2 theelepels olie in een pan tot hij lichtbruin is.
  3. Voeg de geraspte gember en het citroengras toe.
  4. Hak de paddenstoelen grof en voeg ze toe aan de pan. Bak enkele minuten mee.
  5. Voeg de paddenstoelenbouillon, sojabonenpasta en limoenblaadjes toe, breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken.
  6. Giet de cashewnoten af, doe ze in een krachtige blender met 100 ml water en 4 eetlepels limoensap en blend tot een zijdezachte cashewroom.
  7. Laat de tofu uitlekken, snijd in stukken en bak deze in 2 tl olie aan beide kanten goudbruin en knapperig.
  8. Bak de gehalveerde bok choy in dezelfde pan tot deze licht gebruind is.
  9. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  10. Verwijder de limoenblaadjes uit de soep en pureer de soep met een staafmixer of in een blender tot een gladde massa.
  11. Voeg de cashewroom toe aan de soep en roer goed door. Breng op smaak met extra limoensap of zout naar wens.
  12. Verdeel de noedels, bok choy en tofu over kommen en schenk de soep eroverheen.
  13. Garneer eventueel met zwarte sesamzaadjes en een drupje chili-olie.

'Ik werk graag met holistische, doelgerichte bedrijven en merken zoals Fairtrade die de planeet en het welzijn van mensen verbeteren'

Maja is is een foodfotograaf, stylist en veganistische receptontwikkelaar. Met haar veganistische recepten probeert ze te laten zien dat plantaardig gerechten gezond, makkelijk en lekker zijn.

LEES MEER

Hallo test hallo