Toetjes

Banaan-hagelslag Lolly’s

Wist je dat...
alle bananen bij PLUS Fairtrade zijn? Daarnaast zijn de losse Fairtrade bananen en de biologische Fairtrade bananen ook nog eens klimaatneutraal en traceerbaar.
Ontdek meer
Wist je dat...
alle bananen bij PLUS Fairtrade zijn? Daarnaast zijn de losse Fairtrade bananen en de biologische Fairtrade bananen ook nog eens klimaatneutraal en traceerbaar.
Ontdek meer

Banaan-hagelslag Lolly’s

Klaar voor een FAIRy smakelijk avontuur? Vandaag duiken we in de wereld van de Fairtrade bananen-hagelslag lolly's! Deze snack is supermakkelijk én leuk om te maken. Dus, pak je schort en laten we beginnen!
Aantal personen
-
+

Boodschappenlijst

Aan de slag!

Aan de slag!

Bereidingstijd
15 min. + 15 min. in de koelkast
|
6 personen
  1. Smelt de pure chocolade au bain marie.
  2. Pel de bananen en halveer deze.
  3. Prik de halve bananen op de stokjes.
  4. Bekleed een bord met bakpapier.
  5. Doe de chocolade in een smal glas of potje en dip de banaan in de pure chocolade, leg erna op het bakpapier en herhaal met de rest van de banaan lolly’s.
  6. Strooi de hagelslag over de gesmolten chocolade.
  7. Zet de banaan lolly’s een kwartiertje in de koelkast tot de chocolade is uitgehard.

Serveertips!

Versier ook eens één van de banaan lolly’s met bijvoorbeeld sprinkles of mini-marshmallows. Of leg de banaan nadat je ze op een stokje prikt even in de vriezer voor een zomerse ijskoude banaan lolly.